Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 8 februari

Morgen is er geen voetbal vanwege de verwachte storm Ciara. Maar in dit bericht lees je wel de uitslagen van het amateurvoetbal van zaterdag 8 februari. Zo wisten Hoek, GOES, Kloetinge en Terneuzense Boys allemaal niet te winnen.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Beide Zeeuwse clubs winnen niet vandaag. GOES speelt gelijk, Hoek verliest.

Stand Derde Divisie

Hoek vindt zichzelf nu terug op de achtste plaats, GOES staat twaalfde.

Lees ook:

1e klasse C

Een slechte dag voor de Zeeuwse clubs. Terneuzense Boys verliest en zakt naar de laatste plaats, Kloetinge blijft koploper maar ziet de voorsprong wel slinken.

Lees ook:

2e klasse E

Serooskerke kent een vervelende middag. De Meeuwen kwam in eigen huis op voorsprong door Menno Snel. Serooskerke doet wat terug dankzij een penalty van Alex Jobse. De Meeuwen lachte als laatste door een eigen doelpunt van Serooskerke. Daardoor loopt koploper Nieuwenhoorn wat verder uit in de stand.

3e klasse A

Luctor Heinkenszand doet goede zaken in de strijd om de titel. Door doelpunten van Tom Blommaart en Barry Olierhoek wint het met 2-0 van GPC Vlissingen. Achtervolger RCS ziet VCK langszij komen in de stand. Beide teams hebben drie punten achterstand op Luctor.

3e klasse B

Het Zeeuwse onderonsje tussen Duiveland en Tholense Boys kent geen winnaar. Hierdoor zakt Tholense Boys naar de derde plaats en raakt koploper Halsteren verder uit het zicht.

4e klasse A

Vlissingen neemt de kop over van Zeelandia Middelburg, dat vanavond de stadsderby speelt tegen MZVC. Elders in Middelburg verslaat Jong Ambon het puntloze Schoondijke.

4e klasse B

Hansweertse Boys en Wolfaartsdijk scoren samen acht keer en verdelen de doelpunten eerlijk.

1e klasse B Vrouwen

Koploper IJzendijke lijdt een flinke nederlaag en kan Sparta/JVOZ op een punt verschil zien komen vanavond.

3e klasse F Vrouwen

De Zeeuwse combinatieploeg wint en komt drie punten dichterbij de koploper.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren