Winkeldieven opgepakt in centrum Middelburg

Twee vermoedelijke winkeldieven zijn gistermiddag aangehouden in het centrum van Middelburg. Medewerkers van een schoenenwinkel seinden rond 15.00 uur de politie in, omdat de twee zich verdacht gedroegen.

(foto: Omroep Zeeland)

Personeel van de schoenenwinkel controleerde de inhoud van de tassen die de mannen bij zich hadden. Daarin vonden ze geen spullen die uit hun winkel afkomstig waren, maar ze hadden wel het vermoeden dat er goederen in zaten die de mannen gestolen hadden uit andere winkels. Ze belden de politie en gaven een signalement van de mannen door.

Even later werden de twee aangetroffen ter hoogte van de Langevielebuitenbrug en Het Groene Woud. De mannen van 29 en 33 jaar oud uit Middelburg zijn aangehouden. De goederen die ze bij zich hadden, zijn in beslag genomen. Het tweetal wordt ervan verdacht bij zeker vijf winkels in het centrum van Middelburg spullen te hebben gestolen. Het gaat onder andere om kleding, parfum en tabakswaren. Met de betreffende winkels is door de politie contact opgenomen. Camerabeelden zullen worden bekeken en het onderzoek wordt voortgezet.

Meer over dit onderwerp:
politie 112 middelburg winkeldief
Deel dit artikel:

Reageren