Wat is de lelijkste plek van Zeeland?

Wat is volgens jou de lelijke kant van Zeeland? Die vraag stelt Omroep Zeeland aan het publiek. Zeeland is de mooiste provincie van Nederland, vinden we met z'n allen. Toch zullen er verbeterpunten zijn, veronderstellen we. Ga naar onderstaande kaart en klik op de locatie die volgens jou (te) lelijk is. Hopelijk heb je er ook een foto bij om het te verduidelijken.

Lelijk? Jij mag het zeggen. (foto: Omroep Zeeland)

Misschien staat er naast jouw dorp een golfplaten-bedrijvencomplex het landschap te bederven. En maakt een woud van hoogspanningsmasten dat je sowieso bent vergeten dat je het hier vroeger mooi vond. Wellicht woon je tegenover een basisschool die onlangs in een waaier van vloekende kleuren is overgeschilderd. Vrolijk bedoeld, maar treurig uitgevallen. Grijp je kans en zeg hardop wat ervan vindt.

Niet particulier

We vragen dus uitdrukkelijk naar de lelijke kant van het publieke Zeeland. En niet naar de beeldjes in de particuliere tuin van je buurvrouw, ook al zijn die nog zulke kitsch.

Kijk op de kaart

Kijk op onderstaande kaart van Zeeland om te zien waar anderen voor hebben gekozen. Omdat de enquête inmiddels is gesloten kun je geen nieuwe plekken meer toevoegen of stemmen.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland Lelijkste plek
Deel dit artikel:

Reageren