Goedemorgen! Valentijnsdag, celstraf en boerenacties

Eeuwige liefde

Meer romantiek is er in zorgcentrum Vremdieke in Hoek waar het echtpaar Boerman 70 jaar is getrouwd. Burgemeester Lonink komt bij het gelukkige stel op bezoek.
© Pixabay.

Slapen op het strand

Romantisch wakker worden in een slaaphuisje op het Zeeuwse strand of je strandspulletjes makkelijk opslaan in een daghuisje? Er bestaat een kans dat dát deze zomer niet voor iedereen gaat gebeuren. De stranden zijn te smal door de storm.
De strandhuisjes staan weer op hun plek.
De strandhuisjes staan weer op hun plek. © Omroep Zeeland

Celstraf voor gesjoemel

Oud-directeur Rob Zomer van het voormalige ziekenhuis Walcheren is in hoger beroep veroordeeld tot een jaar cel, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Zomer sjoemelde met de wachtgeldregeling die hij van het ziekenhuis kreeg.

Lees ook:

Zeeuwse boeren niet boos

Actiegroep Farmers Defence Force kondigde nieuwe acties van boze boeren aan. De Zeeuwse boeren hebben echter twijfels. Heeft het wel zin om weer naar Den Haag af te reizen?

Lees ook:

Weer

Het wordt vandaag een droge dag met vanochtend eerst nog vrij veel bewolking en maar een paar opklaringen, vanmiddag kan de zon wat vaker tevoorschijn komen. De temperatuur stijgt van 6 naar 9 a 10 graden, bij een matige wind uit west tot noordwest, later uit west tot zuidwest.