Son Mieux en Joost maken affiche Klomppop compleet

Joost, Son Mieux en Thomas Azier zijn de nieuwe namen op het affiche van muziekfestival Klomppop. Ook de Zeeuwse bands AAD, Potential Wonder, Isabel Provoost en de britse band DITZ zijn aan het programma toegevoegd wat tijdens het pinksterweekend voor de veertigste keer in Ovezande wordt gehouden.

Klomppop in Ovezande (foto: Omroep Zeeland)

Eerder waren onder andere al Roxeanne Hazes, The Dirty Daddies, Navarone en The Guru Guru gepresenteerd. De Zeeuwse rockband Du Driefstang speelt op het festival één van zijn twee comebackshows na jaren van afwezigheid.

Joost begon zijn carrière als YouTuber, maar is sinds een paar jaren doorgebroken als rapper. Afgelopen jaar speelde de energieke zanger op grote festivals zoals Rock Werchter, Lowlands, Zwarte Cross en Pukkelpop. Het Haagse Son Mieux werd bekend bij het grote publiek door zijn hit Feels. Afgelopen zomer speelde hij ook op Concert at Sea.

40e jaar

Klomppop wordt voor de veertigste keer gehouden en is het oudste muziekfestival van Zeeland. Het voetbalveld in Ovezande staat drie dagen lang in het teken van muziek, theateroptredens en gezelligheid. Het festival is op 29, 30 en 31 mei.

Meer over dit onderwerp:
Ovezande Klomppop Son Mieux AAD Joost
Deel dit artikel:

Reageren