Terneuzense Boys blijft laatste na nederlaag tegen Almkerk

Almkerk-aanvoerder Jelle Stalenhoef draait weg bij Bart Gort
Almkerk-aanvoerder Jelle Stalenhoef draait weg bij Bart Gort © Omroep Zeeland
Terneuzense Boys moest het doen zonder topscorer Miroslav Peric, die geschorst is omdat hij vorige week met een rode kaart uit het veld werd gestuurd. Lang leek het bij rust 0-0 te worden, tot de 44e minuut toen na een diepe bal, die gedragen werd door de wind, Bart Dirven wist te scoren en de thuisploeg op voorsprong zette. Aansluitend was het ook gelijk rust.
In de tweede helft probeerde Terneuzense Boys om de gelijkmaker te scoren. Almkerk beperkte zich vooral tot het verdedigen van de voorsprong. De ploeg van trainer Hubert van den Hemel had veel meer balbezit dan Almkerk en kreeg twee goede kopkansen, middels Douwe Zeegers en Sander Overbeeke, maar slaagde er niet in om de gelijkmaker op het bord te zetten.

Hekkensluiter

Door de nederlaag blijft Terneuzense Boys op de laatste plaats staan in de eerste klasse C.

1-0 Bart Dirven (44)