Publiek vergaapt zich aan de wereld in het klein in Goes

Ongeveer tienduizend bezoekers vergaapten zich dit weekend aan de wereld in het klein. Vrachtwagentjes, vliegtuigjes, treintjes en bootjes, alles was te zien op de 28ste Modelbouwbeurs in de Zeelandhallen in Goes. Het kleine spul was in ruim 350 stands te bewonderen.

De RC Armour Group stond er met een heel arsenaal van zware legervoertuigen. Zij hadden een hele baan aangelegd voor hun tanks, inclusief aan stukken geschoten huizen. Die woningen waren overigens niet door de tanks van de Armour Group aan flarden geschoten. "Nee, die zijn zo gemaakt", benadrukt Fred van Soolen van de groep.

Stikstof

In een andere zaal stonden de Modellandbouwers, die -zoals de naam als suggereert- kleine landbouwvoertuigen maken. Toch zal je hun tractoren niet zo snel op het Malieveld zien staan om te demonstreren tegen de stikstofproblematiek. "We hebben wel een keer een demonstratie gedraaid met de leuke bordjes voorop, dus dat was wel leuk om ook een keertje mee te pakken", legt Patrick Ouwens van de Modellandbouwers uit.

Modelbouwbeurs

Naast allerlei modellen waren er ook radiografisch bestuurbare trucks en andere bestuurbare miniaturen en er werden ook bouwmaterialen verkocht. Zo'n tienduizend mensen bezochten dit jaar de Modelbouwbeurs.

Meer over dit onderwerp:
Goes Zeelandhallen Modelbouwbeurs
Deel dit artikel:

Reageren