Nog meer degradatiezorgen voor Groene Ster na nederlaag tegen Lebo

Youssef El Badey, de trainer van Groene Ster
Youssef El Badey, de trainer van Groene Ster © Ferry Hoks
Groene Ster keek al na de eerste helft tegen een flinke achterstand aan tegen Lebo. De thuisploeg kwam met 2-0 voor en na de aansluitingstreffer van Nabil Azzanagui wisten de Amsterdammers in de eerste helft nog twee keer te scoren. Na rust scoorde diezelfde Azzanagui de 4-2, maar vervolgens liep Lebo uit naar 6-2. De laatste treffer van de avond kwam namens Groene Ster van de voet van Achraf Laabich.

Spannend competitieslot

Alles wijst er op dat Groene Ster nog spannende weken tegemoet gaat in de eredivisie. De Walcherse formatie strijdt met drie andere clubs om van de tiende plaats weg te blijven en zo geen nacompetitie te hoeven spelen.

Eredivisie zaalvoetbal

stand onderin 7. HV Veerhuys 16-21 8. Futsal Apeldoorn 15-19 9. Volendam 16-18 10. Groene Ster 15-16 11. Feyenoord 15- 9 12. White Stones 15- 1
Groene Ster speelt de volgende wedstrijd op 6 maart. Dan komt Feyenoord op bezoek in Vlissingen.