Slechts één tip in mishandelingszaak trekkertrek Oud-Vossemeer

Martijn Bevelander zette zelf deze foto van zijn verwondingen op Facebook
Martijn Bevelander zette zelf deze foto van zijn verwondingen op Facebook © Martijn Bevelander
Het slachtoffer, Martijn Bevelander uit Sint Annaland, werd tijdens trekkertrek in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 mei om 01.00 uur aangevallen, kort nadat hij bij een ruzie tussen zijn vriendin en zijn ex tussenbeide kwam. Bevelander suste de ruzie en samen liepen ze verder. Vervolgens voelde hij een tik achterop zijn hoofd. Bevelander werd wakker in de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat zijn neus en oogkas gebroken zijn.

Drie mannen

In de eerste uitzending over deze zaak meldde de politie op zoek te zijn naar drie mannen tussen de 25 en 30 jaar oud. Eén van de mannen had kort, blond haar, een smal postuur en droeg een zwarte bril met een groot montuur. Mogelijk raakte de bril bij de mishandeling beschadigd. Deze man droeg donkere werkschoenen, waarmee het slachtoffer tegen het hoofd werd geschopt. Van de andere twee daders weet de politie dat een van hen bruin haar met krullen heeft.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>