Zeeuwse chef voor nieuw restaurant Sergio Herman

Hulstenaar Thomas d'Hooghe wordt chef-kok van de nieuwste zaak van Sergio Herman in Antwerpen, Le Pristine. d'Hooghe is op dit moment sous-chef in Herman's restaurant Pure C in Cadzand-Bad. Le Pristine opent midden april in de Gasthuisstraat in Antwerpen.

Topkok Sergio Herman opent binnenkort zijn vijfde restaurant (foto: ANP)

Thomas d'Hooghe had jarenlang restaurant Hemelrijk in Hulst en stond al lang bekend als een van de grootste culinaire talenten van Zeeland.

Vijfde restaurant van Sergio Herman

Le Pristine wordt voor Sergio Herman zijn vijfde restaurant. In Antwerpen heeft hij The Jane. In Cadzand-Bad is Herman eigenaar van Pure C, AIRrepublic en Blueness.

Het concept van Le Pristine wordt 'Zeeuwse terroir met Italiaanse flair'. Naast Thomas d'Hooghe zal er nog een tweede chef-kok aangesteld worden. Wie de andere chef zal zijn en wat er op de menukaart zal staan, wordt pas in maart bekendgemaakt.

Het restaurant Pure C wordt op dit moment verbouwd en gaat op 15 maart weer open. De zaak is ongeveer twee maanden dicht geweest. In december is de ruimte tot op de grond toe afgebroken om nu, net voor het tienjarige bestaan van Pure C, opnieuw gasten te verwelkomen.

Sergio Herman met Syrco Bakker van Pure C (foto: Chantal Arnts)

Deel dit artikel:

Reageren