TOP speelt in cruciaal duel gelijk tegen Avanti en mist kans op play-offs

TOP Arnemuiden is er niet in geslaagd om in de race te blijven voor een plek in de play-offs. Thuis tegen Avanti moest er gewonnen worden, maar verspeelde het meerdere malen een voorsprong en speelde het uiteindelijk met 28-28 gelijk.

TOP begon erg slordig aan de wedstrijd. Verdedigend zat het goed, maar in de aanval werd er constant balverlies geleden. Doordat Avanti niet van het slordige spel van de thuisploeg profiteerde, bleef het in de eerste helft gelijk op gaan. Toen TOP aan het eind van de tweede helft beter ging spelen, liep het ook gelijk uit. Door twee mooie afstandschoten van Jurriaan Bouwens liep het uit naar 12-7 bij rust.

In de tweede helft kwam TOP weer slecht uit de kleedkamer en was het de ploeg uit Pijnacker die op stoom kwam. TOP behield steeds een kleine voorsprong, maar zag uiteindelijk Avanti langszij komen, met als resultaat de 28-28 eindstand.

Kansen vergooit

De kansen voor TOP voor deelname aan de play-offs om promotie lijken hierdoor verkeken, temeer omdat concurrent Nieuwerkerk later vandaag op bezoek gaat bij de puntloze nummer laatst Rohda.

Meer over dit onderwerp:
walcheren korfbal TOP Arnemuiden
Deel dit artikel:

Reageren