Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 29 februari

Een zware nederlaag voor Hoek, een teleurstellend gelijkspel voor GOES. Geen fijne middag voor de Zeeuwse ploegen in de Derde Divisie. Verder kwamen enkel nog Oostkapelle/Domburg, Walcheren en Sparta/JVOZ in actie voor de competitie, ook werd er nog geoefend.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Een zware nederlaag voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaerts verliest op eigen veld met 1-4 van Ter Leede. Hoek komt in de eerste helft op achterstand en twee treffers binnen drie minuten van elkaar maken een einde aan alle hoop voor de thuisploeg. Kyle Doesburg kan nog iets terugdoen, maar het is niet genoeg.

Ook voor Goes is het een teleurstellende middag. Met een punt krijgt het niet genoeg op bezoek bij ONS Sneek. Remon de Vlieger scoort de enige Goese treffer.

Stand Derde Divisie

De Bevelanders kruipen steeds dichter naar de Zeeuws-Vlamingen toe. Het verschil tussen Hoek en GOES bedraagt nog twee punten. GOES staat bovenaan in de strijd om de tweede periode en loopt een punt uit op Barendrecht dat verliest bij Lisse.

Lees ook:

1e klasse C

Eén wedstrijd zonder Zeeuwse inbreng; Nieuw-Lekkerland verslaat Oranje Wit met nipte cijfers. Goed nieuws voor Terneuzense Boys, dat de ploeg uit Dordrecht binnen handbereik houdt.

2e klasse E

Oostkapelle stond al 1-4 achter en moest nog 20 minuten inhalen. Daarin lopen de bezoekers uit naar een zeer grote uitslag, waardoor de koploper de voorsprong op Serooskerke vergroot. Walcheren heeft niets in te brengen tegen Hellevoetsluis en blijft laatste.

3e klasse B

Ook hier geen Zeeuwse ploeg in actie. Den Bommel maakt geen fout en verwijst Tholense Boys naar de derde plaats.

1e klasse A vrouwen

Sparta/JVOZ wint ruim van 't Gooi, IJzendijke ziet zijn thuiswedstrijd afgelast worden. Daardoor moet het de koppositie voorlopig aan de andere Zeeuwse ploeg laten.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren