Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 7 maart

De drie hoogst spelende Zeeuwse clubs hadden een slechte dag. Hoek pakt een punt, GOES en Kloetinge verliezen. Feest is er voor Yerseke, VCK en Hoedekenskerke/Kwadendamme. Deze clubs winnen een periodetitel. Lees alle uitslagen en standen hieronder rustig door.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Hoek pakt een punt in Harderwijk, GOES neemt afscheid van interim-trainer Daan Eikenhout met een nederlaag.

Stand Derde Divisie

Omdat Hoek een beter doelsaldo heeft dan Barendrecht stijgt het naar de zesde plaats. GOES zakt twee plekken op de ranglijst en ziet dat het verschil tussen hen en plek veertien, die aan het eind van het seizoen nacompetitie tot gevolg heeft, nog maar vier punten is.

Lees ook:

1e klasse C

Kloetinge verliest de uitwedstrijd in en tegen Nieuw-Lekkerland. De Bevelandse koploper ziet de voorsprong op nummer twee LRC, dat de tweede periodetitel wint, slinken tot twee punten. Terneuzense Boys komt niet in actie wegens afgelasting.

Lees ook:

2e klasse A

De vissersderby tussen Arnemuiden en Yerseke einidigt in een gelijkspel. FC Axel beëindigt de wedstrijd tegen DBGC met negen man, na twee rode kaarten (Ronald Bakker en Marco Plasschaert) voor de Zeeuws-Vlamingen. Met negen man weet FC Axel een punt over te houden aan de wedstrijd.

3e klasse A

Luctor Heinkenszand wint de groen-witte derby tegen Nieuwdorp. De Noormannen wint het zespuntenduel tegen GPC, dat twee spelers, Robin de Pagter en Daniel van 't Westende wegens commentaar op de leiding, met rood ziet vertrekken. Door de overwinning van De Noormannen bezet Veere, dat van RCS verloor, nu de laatste plaats.

3e klasse B

De Krabbenkreekderby is een prooi geworden voor NOAD'67. De ploeg uit Sint Philipsland wint met 2-1 van WHS. Tom de Ruiter scoort de winnende treffer voor de thuisploeg. Voor Krabbendijke, dat vorig seizoen nog in de 2e klasse speelde, gaat het er steeds somberder uitzien. De Bevelanders bezetten momenteel een nacompetitieplek.

4e klasse A

Zeelandia Middelburg wint van Nieuwland, maar ook de naaste belagers Vlissingen en SKNWK winnen. De top-drie loopt verder weg bij de concurrentie.

4e klasse B

Smerdiek verliest bij laagvlieger Wolfaartsdijk en moet daarmee de periodetitel aan Hoedekenskerke/Kwadendamme laten. De combinatieploeg wint de Bevelandse derby tegen Rillandia. Verder slecht nieuws voor Smerdiek; SPS wint en loopt uit, terwijl Kruiningen dichterbij sluipt.

1e klasse A Vrouwen

De Zeeuwse vrouwenderby tussen Sparta/JVOZ en IJzendijke stond op het programma en die eindigde onbeslist: 1-1.

3e klasse F Vrouwen

De wedstrijden van Dauwendaele/Walcheren/Zeelandia Middelburg, DKS'17 en FC Axel werden afgelast. MZC'11 leed een pijnlijke nipte nederlaag tegen Charlois.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren