Dolf Roks langer aan Sparta Rotterdam verbonden

Sparta Rotterdam heeft het contract van Dolf Roks (57) verlengd. De uit Dreischor afkomstige Roks is sinds 2016 Hoofd Jeugdopleiding bij de voetbalclub uit de Eredivisie. "Ik wil zo lang mogelijk bij Sparta blijven werken. Het liefst tot aan mijn pensioen", laat Roks weten.

Dolf Roks is Hoofd Opleiding van Sparta Rotterdam. (foto: Omroep Zeeland)

"Wij willen graag continuïteit in de organisatie. Met Dolf Roks hebben we iemand in huis die al tientallen jaren ervaring heeft in het betaalde voetbal", zo legt directeur Manfred Laros uit op de website van Sparta Rotterdam.

"Natuurlijk ligt de focus op doorstroming vanuit de jeugd naar het betaalde voetbal, maar daarnaast zijn we ook flinke stappen aan het maken met het afsluiten van nieuwe samenwerkingen met amateurclubs en het langer binden van jonge spelers aan Sparta. Namens het bestuur hebben we daarom besloten om het contract met Dolf te verlengen", aldus Laros.

Het contract van Roks is voor onbepaalde tijd verlengd. "Ik ben er heel blij mee", zegt Roks. "Het belangrijkste is dat we jongens laten doorstromen naar het eerste elftal."

Deel dit artikel:

Reageren