Zo zag de onbekende vrouw in Westdorpe eruit toen ze nog leefde

Tekening van de dode vrouw Westdorpe
Tekening van de dode vrouw Westdorpe © Politie
De vrouw is met een vuurwapen om het leven gebracht. Ondanks meerdere oproepen en een uitgebreid grensoverschrijdend onderzoek is het de politie nog niet gelukt om de identiteit van de vrouw vast te stellen. Met het inschakelen van een tekenaar hoopt de politie dat de vrouw alsnog wordt herkend.
<p><em>Hieronder zie je de nieuwe foto van de overleden vrouw. Let op: dit kan als schokkend worden ervaren.</em></p>
Tekening van de dode vrouw Westdorpe
Tekening van de dode vrouw Westdorpe © Politie
Het was de derde keer dat Opsporing Verzocht aandacht besteedde aan de zaak. De dode vrouw werd op 22 juni naakt in een weiland in Westdorpe aangetroffen. "Het kan niet zo zijn dat die gouden tip er niet is", liet de politie in een persbericht weten. Ook over details rond haar dood tast de politie ook in het duister. Op dinsdag 13 augustus kreeg de onbekende vrouw een naamloos graf op de begraafplaats in Terneuzen.

Honderden tips

Na ruim drie maanden heeft de politie 403 tips binnengekregen. Een paar buitenlandse tips moeten nog nagetrokken worden, maar het merendeel van de tips onderzocht. Veel mensen dachten dat de vrouw Monika Ritschel uit Duitsland was. Ook gaven veel mensen aan dat het de Noorse Anne-Elisabeth Hagen zou kunnen zijn. Beide namen zijn uitgesloten door het rechercheteam.
Opsporing Verzocht wordt woensdagmiddag herhaald vanaf 12.05 uur op NPO2. Daarna maakt de politie bekend hoeveel nieuwe reacties er zijn binnengekomen.

Lees ook:

<p>Razendsnel toegang tot het laatste Zeeuwse nieuws, het weer, sport en live radio en tv? Download de <a href="https://www.omroepzeeland.nl/app">Omroep Zeeland app</a> voor <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepzeeland.android&feature=featured-apps">Android</a> of <a href="https://itunes.apple.com/nl/app/omroep-zeeland/id473931082?mt=8">iPhone/iPad</a>.</p>