Coronahesjes moeten mensen op voldoende afstand houden

'Anderhalve meter afstand houden aub!' Dat staat op de hesjes die momenteel gretig aftrek vinden bij de drukkerij van Johan Capello uit Heinkenszand. Een montagebedrijf vroeg om de hesjes omdat klanten te dicht bij de monteurs in de buurt bleven staan. En Capello rook een kans.

De drukkerij van Johan Capello uit Heinkenszand drukt hesjes die oproepen om anderhalve meter afstand te houden (foto: Omroep Zeeland)

Capello is gisteren begonnen met het drukken van de hesjes. In twee dagen heeft hij er al zo'n vijfhonderd verkocht. Vooral logistieke bedrijven, kleinere winkels en onderhoudsmonteurs hebben behoefte aan de hesjes voor hun personeel.

Coronazorgen

De vraag naar de hesjes heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus dat rondwaart. Niet alleen bedrijven maken zich daar zorgen over het virus, ook particulieren willen soms dat andere mensen meer afstand houden. "Die kunnen ook bij mij terecht", zegt Capello. Via zijn website zijn de hesjes ook per stuk te bestellen.

Lees ook:

De coronahesjes zijn een welkome aanvulling voor de drukkerij, want ook die merkt de gevolgen van de coronacrisis, zegt Capello: "Op dit moment zouden wij heel veel horecakleding bedrukken en uitleveren, dus dat ligt even stil", aldus Capello. Toch maakt hij zich geen zorgen over de toekomst. "Als de horeca weer open mag, hebben ze die kleding toch weer nodig. Dus ik denk dat het een tijdelijke dip is", aldus de drukker.

Hesjes met de oproep om afstand te houden komen uit Heinkenszand

Meer over dit onderwerp:
Heinkenszand corona coronahesjes
Deel dit artikel:

Reageren