Politie betrapt automobilist met coke op zak dankzij wietlucht

De wietlucht die uit een auto kwam in Vlissingen komt een 22-jarige man uit Schiedam duur te staan. De hoeveelheid wiet bleek te klein om hem voor te vervolgen, maar de cocaïne die hij bij zich had was een ander verhaal.

Lijntje cocaïne met opgerold geldbiljet (foto: Omroep Zeeland )

Agenten zagen de auto vannacht rond 02.45 uur staan op een parkeerplaats aan de Govert Flincklaan in Vlissingen en besloten een kijkje te nemen. Toen ze de inzittenden aanspraken, roken ze een sterke wietlucht.

De auto werd doorzicht en de inzittenden werden gecontroleerd. Twee inzittenden werkten daaraan mee. Een van hen had geen drugs op zak, de andere een gebruikershoeveelheid wiet.

Zes gram cocaïne op zak

De bestuurder van de auto, de 22-jarige Schiedammer, wilde in eerste instantie niet meewerken. Uiteindelijk bleek hij naast een gebruikershoeveelheid wiet ook zes gram cocaïne op zak te hebben.

De man is aangehouden voor het bezit van harddrugs en overgebracht naar het politiebureau. Na het afleggen van een verklaring mocht hij het bureau weer verlaten. Tegen hem wordt later een proces-verbaal opgemaakt.

Meer over dit onderwerp:
Walcheren Vlissingen politie cocaïne coke wietlucht
Deel dit artikel:

Reageren