Drone boven de provincie legt liefdevolle berichten van Zeeuwen vast

Tientallen Zeeuwen lieten deze week berichten achter voor de drone die boven Zeeland zweefde. Met knuffels werden hartjes gemaakt voor het zorgpersoneel, groetjes doorgegeven aan opa en oma en op meerdere plekken hingen spandoeken met de tekst #samensterk.

Omroep Zeeland riep Zeeuwen op om, net als in België, berichten achter te laten die vanuit de lucht te zien zijn. "Hebben jullie een boodschap die je wilt overbrengen aan anderen? Iedereen mag berichtjes achterlaten! Wie weet komen wij bij jou drone-opnames maken", schreef drone-bestuurder Beekman op zijn Facebookpagina.

De Vlaamse nieuwszender VTM Nieuws startte dit initiatief begin deze week en vliegt al de hele week met een drone over Vlaanderen. "Wij willen dit ook gaan doen, maar dan in Zeeland", vertelde Beekman na zijn oproep. "Of je nou een boodschap hebt voor de zorg, een jarige, je familie, een collega; het mag allemaal!"

Zeeuwen laten berichtjes achter voor overvliegende drone. (foto: Omroep Zeeland)

En dat laten Zeeuwen zich geen tweede keer zeggen. Sinds de oproep maakte Beekman samen met Omroep Zeeland al twee dronevideo's waarin Zeeuwen massaal uitrukken om een mooi berichtje achter te laten. Nieuwsgierig naar hoe dat er uit ziet? Kijk dan de video hieronder.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland drone oproep corona
Deel dit artikel:

Reageren