Man (59) uit Lewedorp heeft lak aan coronamaatregelen

Een 59-jarige inwoner uit Lewedorp heeft vannacht meerdere keren de politie op bezoek gehad. De man had meer dan drie bezoekers en die zaten ook nog eens te dicht bij elkaar. De bewoner van het pand vond dat de maatregelen die zijn getroffen vanwege het coronavirus niet voor hem gelden. Hij is bekeurd.

Politieauto's (foto: ANP)

Bij het eerste bezoek had de 59-jarige bewoner van de woning acht mensen op bezoek in een ruimte waar niet de wettelijk toegestane veilige anderhalve meter afstand gehouden kon worden. De ruimte in de woning was omgebouwd tot een soort bar.

De agenten waren naar de woning gegaan nadat er klachten waren binnengekomen over geluidsoverlast. Binnen werd er harde muziek gedraaid en waren er acht gasten aanwezig, zij zijn naar huis gestuurd met een waarschuwing op zak.

Een paar uur later stond de muziek weer aan en ging de politie opnieuw naar de woning. Daar troffen ze enkel nog de man. Voor de geluidsoverlast kreeg hij een laatste waarschuwing. De volgende keer krijgt hij een boete en wordt zijn apparatuur in beslag genomen.

Meer over dit onderwerp:
112 lewedorp
Deel dit artikel:

Reageren