Laatste stemdag Zeeuwse Top 40: vooral onderin lijst is het spannend

Heb je nog niet gestemd voor de Zeeuwse Top 40? Dan moet je niet te lang meer wachten, want de stembussen sluiten vanavond om 19.00 uur. De stemperiode wordt afgesloten met een een live uitzending op Facebook.

Breng hier je stem uit voor de Zeeuwse Top 40

Zeeuwse Top 40 van 2019 (foto: Omroep Zeeland)

Uit de verschillende tussenstanden die afgelopen dagen zijn prijsgegeven, blijkt dat het vooral onderin de lijst van de Zeeuwse Top 40 spannend is. Het verschil tussen de nummer veertig en vijftig is soms tien stemmen.

Door een stem kan jouw favoriete artiest net in de Zeeuwse Top 40 belanden. Als je stemt maak je kans op een rondvlucht boven Zeeland voor twee personen.

De stemperiode wordt vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur afgesloten in een live uitzending op de Facebookpagina van de Zeeuwse Top 40 waarin presentatoren Elsa van Hermon en Stefan Daane artiesten, kijkers en luisteraars de kans geven nog één keer te lobbyen.

Welke artiesten er uiteindelijk in de Zeeuwse Top 40 komen, is natuurlijk de grote vraag. De lijst wordt uitgezonden op donderdagochtend 21 mei, Hemelvaartsdag, van 8.00 tot 12.00 uur en is te volgen op Omroep Zeeland radio, tv en internet.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Zeeuwse Top 40
Deel dit artikel:

Reageren