Het is weer tijd voor de Zeeuwse Top 40: morgenochtend bij Omroep Zeeland

Wie staat er dit jaar op nummer één in de Zeeuwse Top 40? Je hoort het morgen! Tijdens de radiouitzending van 8.00 tot 12.00 uur wordt de lijst met de populairste nummers van Zeeuwse bodem bekendgemaakt. De uitzending is ook te volgen op televisie en omroepzeeland.nl.

Stem voor de Zeeuwse Top 40 van 2020 (foto: Omroep Zeeland)

Van 6 tot en met 15 mei kon er gestemd worden op nummers van Zeeuwse bodem. Dat leverde een recordaantal stemmen op: bijna 9.000. Wil je morgen reageren tijdens de veertiende editie van de Zeeuwse Top 40? Gebruik dan #zt40 op Twitter of laat een reactie achter op de Facebookpagina van de Zeeuwse Top 40.

BLØF, Racoon, Surrender en Danny Vera

De voorgaande jaren stond Aan de Kust van BLØF zeven keer op 1, drie keer haalde Oceaan van Racoon de hoogste positie. Vorig jaar veroverde Danny Vera vanuit het niets de nummer één positie met Roller Coaster. In 2018 stonden BLØF en Geike Arnaert met Zoutelande bovenaan. Surrender lukte het in 2011 om met Meriete op één te staan.

Krijg je geen genoeg van de Zeeuwse Top 40? Morgenavond is om 18.10 uur een speciale tv-uitzending te zien waarin presentatoren Elsa van Hermon en Stefan Daane de videoclips van de top 3 laten zien. Ook opvallende verschuivingen in de lijst komen aan bod. Die uitzending wordt ieder halfuur herhaald.

Ook op de radio is nog meer aandacht voor de Zeeuwse Top 40. Tussen 17.15 en 18.00 uur nemen Elsa van Hermon en muziekredacteur Marcel van den Driest de lijst nog eens rustig door.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuwse Top 40
Deel dit artikel:

Reageren