Goedemorgen! Drukke avond in Kapelle en slechtvalken hebben een naam

Goedemorgen! Drukke avond in Kapelle en slechtvalken hebben een naam
Goedemorgen! Drukke avond in Kapelle en slechtvalken hebben een naam © Omroep Zeeland
Na de benoeming werd er gesproken over het sportcomplex in Kapelle. Dat moet er komen, vinden de meeste raadsleden. Al is niet iedereen er blij mee dat het complex, met onder meer een zwembad, 2,3 miljoen euro meer gaat kosten dan de bedoeling was.

De jonge slechtvalken op de Lange Jan

De jonge slechtvalken die drie weken geleden op de Lange Jan in Middelburg ter wereld kwamen, zijn geringd en hebben namen gekregen. Ze heten CTV en CTP. Jij en ik moeten er niet aan denken om zo door het leven te gaan, maar de kuikens zijn er dolblij mee....

Ongeluk A58

Hulpdiensten zijn dinsdagavond massaal uitgerukt voor een ongeluk op de A58 ter hoogte van Kruiningen. Volgens de politie zijn er in ieder geval twee motoren bij de aanrijding betrokken. De A58 was in de richting van Bergen op Zoom afgesloten.
Zonnig Borssele
Zonnig Borssele © Piet Grim

Het weer

Het zal opnieuw zonnig zijn met enige bewolking, pas later vandaag en vanavond komt er iets meer bewolking. Er is iets meer wind dan gisteren: vanochtend windkracht 2 tot 3 en vanmiddag windkracht 3 tot 4. De wind waait uit noord tot noordoost en daardoor zijn de temperaturen iets lager: maximum van 18 graden.