Rotterdamse aangehouden met drugs en vals rijbewijs

In Goes is afgelopen nacht een 23-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Zij wordt verdacht van identiteitsfraude en rijden zonder rijbewijs. Ook bleek zij in bezit van iets dat volgens de politie waarschijnlijk cocaïne is.

Rijbewijs (foto: OZ)

Agenten surveilleerden omstreeks 03.15 uur in Goes. Op Klein Frankrijk zagen zij een auto rijden waarvan één van de politiemannen wist dat de bestuurster mogelijk niet in het bezit was van een rijbewijs. Dit was bij een eerdere controle van het voertuig uit onderzoek naar voren gekomen.

Controle

De auto werd stilgezet en de agenten controleerden de papieren van de vrouw. Het rijbewijs dat de vrouw liet zien, bleek niet van haar. Vervolgens is ze aangehouden op verdenking van identiteitsfraude en het rijden zonder rijbewijs. Ze is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten.

Bij onderzoek in het cellencomplex vond de politie een tiental ponypacks. In deze vetvrije envelopjes wordt vaak harddrugs bewaard, en in dit geval vermoedt de politie dat er cocaïne in de packs zit.

De vrouw zit nog vast en zal vandaag gehoord worden over de feiten die haar ten laste worden gelegd.

Deel dit artikel:

Reageren