Crowdfundactie om uitvaart verongelukte man uit Zierikzee te betalen

Nabestaanden zijn een crowdfundactie gestart om de uitvaart van Artak Tigrani te kunnen betalen. De 35-jarige man uit Zierikzee kwam zaterdagavond om het leven bij een auto-ongeluk in zijn woonplaats. In een paar uur tijd hebben 268 mensen bijna 16.000 euro gedoneerd.

Crowdfundactie om uitvaart verongelukte man uit Zierikzee te betalen (foto: Omroep Zeeland)

Volgens de initiatiefnemer van de crowdfundactie heeft de familie het geld nodig omdat Tigrani geen uitvaartverzekering had. Door geld voor zijn vrouw en drie kinderen in te zamelen, hoopt de initiatiefnemer dat zij zich geen zorgen hoeven te maken om geld maar zich volledig kunnen richten op het verwerken van de dood van hun man en vader.

Het ongeluk waarbij Tigrani om het leven kwam, gebeurde zaterdagavond rond 22.30 uur op de N59 bij Zierikzee, vlakbij het tunneltje bij de kruising van de Schouwsedijk met de Caustraat en de Zille. Volgens ooggetuigen belandde hij op de verkeerde weghelft en botste hij frontaal op zijn tegenligger. De man werd door de klap uit zijn auto geslingerd en overleed ter plekke. De bestuurder van de andere auto, een 42-jarige Duitser, overleefde het ongeluk wel.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
crowdfunding Zierikzee
Deel dit artikel:

Reageren