Pop Trash Inc. drinkt een kopje koffie

De band Pop Trash Inc. heeft een nieuwe videoclip gemaakt: Cup of Joe. Daarmee bedoelen ze het oude vertrouwde kopje koffie. Nog steeds verschuilen drie van de vier bandleden zich achter vervaarlijke helmen, maar mogelijk verandert dit concept, vertelde één mysterieus lid in radioprogramma Weekend met Elias den Hollander.

Het idee om de identiteit van de muzikanten geheim te houden is niet uit verlegenheid ontstaan: "We vinden het leuk om de aandacht te laten uitgaan naar de band en niet naar afzonderlijke personen. Nu zitten we eraan te denken dat concept los te laten. Dat zal zijn op het moment dat we ook live willen gaan optreden."

'Slang' voor kopje koffie

In de videoclip van de single Cup of Joe is uitsluitend zangeres Eva Auad herkenbaar in beeld. Cup of Joe is 'slang' voor een kopje koffie. De wens om eindelijk weer eens samen koffie te drinken sluit onbedoeld goed aan bij de huidige tijdgeest.

Pop Trash Inc. haalt zijn inspiratie uit de muziek van de jaren '80 en '90. De bandleden hebben verschillende achtergronden. De één heeft een wat meer funky inslag, de ander wat meer rock. Samen met de zang en een modern productiesausje ontstaat het Pop Trash Inc.-geluid.

Twee bandleden van Pop Trash Inc. (foto: Omroep Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
Pop Trash Inc. Eva Auad
Deel dit artikel:

Reageren