Feyenoord-supporter Lorenzo uit Zierikzee wordt verrast met een seizoenskaart

Feyenoord-supporter Lorenzo Wijers uit Zierikzee is verrast met een nieuwe seizoenskaart. Feyenoord-spelers Bart Nieuwkoop en George Jonhston stonden hoogstpersoonlijk bij hem aan de deur in Zierikzee met twee seizoenskaarten. Lorenzo krijgt de seizoenskaart als opsteker, nadat er een half jaar geleden lymfklierkanker werd geconstateerd.

Lorenzo en zijn vader Serge zijn al jarenlang supporter van Feyenoord en waren erg verrast toen er twee spelers van de Rotterdamse club aan de deur stonden. "Dat er twee Feyenoord-spelers stonden had ik niet verwacht. Dat ze ook nog met zo'n cadeau komen, is helemaal tof. Ik hoop dat ze ons weer flink laten juichen komend seizoen. Dat zou fantastisch zijn", zegt Lorenzo.

Steuntje in de rug

De actie is een initiatief vanuit de spelersgroep van Feyenoord om supporters, die het de afgelopen tijd zwaar hebben gehad, een steuntje in de rug te geven. De afgelopen weken ging de spelersgroep meer deuren langs om seizoenskaarten uit te delen. "Ik denk dat dit wel het minste is wat wij voor de supporters kunnen doen", zegt Feyenoord-speler Bart Nieuwkoop, zelf afkomstig uit Tholen, tegen Feyenoord Media.

Meer over dit onderwerp:
Zierikzee Bart Nieuwkoop Feyenoord seizoenkaart
Deel dit artikel:

Reageren