Man uit Poortvliet (52) gewond bij aanrijding

Een 52-jarige man uit Poortvliet is gisteravond gewond geraakt toen zijn auto werd aangereden door een auto die volgens getuigen door rood reed. Ook zou de chauffeuse lachgas hebben gebruikt.

Man uit Poortvliet (52) gewond bij aanrijding in Bergen op Zoom. (foto: Team Verkeer Zeeland-West-Brabant / Twitter)

Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur op de Randweg Noord in Bergen op Zoom. De auto van de man uit Poortvliet sloeg op de kruising van de Randweg Noord en de Burgemeester Wittelaan af richting Halsteren. Op het kruispunt werd zijn auto geraakt door een auto met daarin twee vrouwen (21 en 29).

Bij de botsing raakten zowel de man als de twee vrouwen gewond. Omstanders hebben in eerste instantie eerste hulp aan de slachtoffers verleend. Hulpdiensten hebben de drie daarna naar het ziekenhuis gebracht. Hoe zwaar de verwondingen zijn, is niet bekend.

Lachgas

Getuigen hebben tegen de politie gezegd dat de auto van de vrouwen een rood verkeerslicht negeerden en dat de vrouwen lachgas gebruikten. In de auto van de vrouwen vonden agenten ook ballonnen. De politie heeft beide auto's in beslag genomen voor verder onderzoek.

De 21-jarige chauffeuse heeft na het ongeluk haar rijbewijs moeten inleveren bij de politie. Ook is er door de agenten melding gedaan bij het CBR dat de rijvaardigheid van de vrouw gaat onderzoeken.

Meer over dit onderwerp:
politie 112 aanrijding Poortvliet lachgas
Deel dit artikel:

Reageren