Inbreker rent door maïsveld en zwemt door sloot, maar kijkt bij oversteken niet goed uit

Een inbreker die afgelopen nacht in Clinge aan de politie probeerde te ontsnappen, is tijdens zijn vluchtpoging aangereden. Voor de aanrijding rende hij door een maïsveld en zwom door een sloot. Toen hij de Clingseweg over wilde steken, keek hij kennelijk niet goed uit. Hij is aangereden en kon door de politie worden aangehouden.

Schade aan de auto na aanrijding (foto: Politie)

De man probeerde in te breken in een schuur. Toen de eigenaar dat in de gaten kreeg, belde hij de politie. "Toen wij ter plaatse kwamen, rende de man een achter het erf gelegen maïsveld in", meldt de politie. "Achteraf bleek dat de verdachte tijdens zijn vluchtpoging door een sloot was gezwommen en vervolgens zonder te kijken de Clingseweg op was gerend."

Daar werd hij aangereden door een passerende auto. De man hield alleen wat schrammen over aan de aanrijding en werd door de politie aangehouden. Op het politiebureau wilde de verdachte niet vertellen wie hij is. Hij is naar gevangenis Torentijd in Middelburg gebracht. Daar gaat de recherche vandaag verder met onderzoek.

Meer over dit onderwerp:
112 Clinge
Deel dit artikel:

Reageren