Hoe groet jij in coronatijd? Laat het ons weten!

Handen schudden en zoenen? Het mag niet meer. Omroep Zeeland wil van jou weten of jij je inderdaad aan die coronaregels houdt. En welk alternatief heb jij voor een begroeting van vrienden en kennissen? Daarover gaat de enquête die vanaf vandaag online staat.

Wil jij na afloop van de coronapademie weer handen schudden? Of kies je een andere begroetingsvorm? Laat het weten! (foto: Pxhere)

In onderstaand filmpje laat Simone Gideonse wat voorbeelden zien.

Misschien ben jij iemand die overal waar hij binnenkomt zo'n joviale elleboog-knock geeft. Of je bent nog voorzichtiger en steek je direct bij de deur je hand op, zodat niemand bij jouw in de buurt komt. Laat het weten.

Wat we ook in beeld willen brengen is of je na de coronaperikelen wil doorgaan met je nieuwe manier van groeten. Wel zo makkelijk of omdat je het wel prettig vindt om niet langer door Jan en allemaal gezoend te worden.

Vul hier de enquête Groeten doe je nu zó in.

Ook willen we weten hoe jij tegenover het coronanieuws staat. Ben je misschien een 'corona-blocker' of ben je een aanhanger van de website Viruswaanzin. Dat kun je ook laten weten.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Corona Groeten
Deel dit artikel:

Reageren