Vluchtende motorrijder raakt zwaargewond bij crash in Vlissingen

Een motorrijder is afgelopen nacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Koudekerkseweg in Vlissingen nadat hij een stopteken negeerde van de politie. Volgens de politie reed de bestuurder snel weg en crashte hij vervolgens.

De motorrijder lag na de valpartij zwaargewond op de grond. De agenten hebben eerste hulp verleend. Een traumahelikopter en een ambulance kwamen ter plaatse. De man is met de ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Politie trof ravage aan

De politie wilde bij de 48-jarige Vlissingse motorrijder een routinecontrole uitvoeren. Toen hij de politieauto zag, ging hij er met grote snelheid vandoor. De motorrijder reed zo snel dat de agenten hem niet konden bijhouden. Hij reed meerdere keren door rood. Toen de agenten op de plek van het ongeluk aankwam troffen ze een ravage aan.

De Koudekerkseweg is lange tijd voor het verkeer afgesloten geweest voor het politieonderzoek. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat het een eenzijdig ongeval was. De motor van de man was zwaar beschadigd.

Motorrijder zwaar gewond in Vlissingen (foto: HV Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
politie motorrijder
Deel dit artikel:

Reageren