Betalen voor camperplek in Terneuzen: 'Dit gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons'

Betalen voor camperplek in Terneuzen: 'Dit gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons'
Betalen voor camperplek in Terneuzen: 'Dit gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons' © Omroep Zeeland
Camperaars proberen te betalen voor hun plek in Terneuzen.
Camperaars proberen te betalen voor hun plek in Terneuzen. © Omroep Zeeland
Aan een paal bij de camperplaats aan de Otheense kreek in Terneuzen is een bord geplaatst met daarop de uitleg hoe mensen moeten betalen. Ze moeten daarvoor inloggen via een app en dan kunnen ze betalen. Maar dat lukt niet altijd. "Ik heb wel een oud e-mailadres, maar geen 06-nummer", zegt een 83-jarige bezoeker uit Noord-Holland. "En nou kan ik dus niet betalen."

Digibeet

Zijn buurman valt hem bij. "Ik ben een digibeet en zeker niet de enige", zegt hij. "Dat gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons." Een Belg die een stukje verderop staat schakelt zijn vrouw hiervoor in. "Ik ben daar geen specialist in, dat kan zij beter dan ik."
Camperaars moeten nu betalen voor hun plek in Terneuzen
Camperaars moeten nu betalen voor hun plek in Terneuzen © Omroep Zeeland

Geen faciliteiten

Dat de camperaars moeten betalen voor de overnachting snappen ze wel. "Maar zorg dan wel voor water en elektriciteit", zegt een van hen. "En ze hadden beloofd het aantal plaatsen uit te breiden, maar er zijn er maar vier", zegt zijn buurman. "De manier waarop dit allemaal gegaan is niet best, dat is erg jammer."
Reportage camperplaats Otheense Kreek in Terneuzen: