Oost-Souburger vlucht voor de politie

De politie heeft in Vlissingen enkele aanhoudingen verricht na een achtervolging van een automobilist. De man negeerde een stopteken en ging ervandoor.

Politieuniform (archieffoto) (foto: ANP)

Afgelopen nacht rond 5:50 uur reden de agenten in de Hercules Segherslaan. Ze zagen dat een auto op hen af kwam rijden, maar vervolgens plotseling een straat inreed. De agenten besloten achter de auto aan te rijden en een stopteken te geven. De bestuurder negeerde dat en een paar straten verderop stopte hij toch, stapte uit de auto en gingen er te voet vandoor.

Onderzoek in de omgeving

Verschillende agenten hebben naar de man gezocht. Uiteindelijk werd gezien dat hij een woning in de Bloemenbuurt binnenging. Na toestemming van de bewoonster zijn de agenten de woning in gegaan en hebben de 26-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Een man en een vrouw die in de auto zaten werden ook gecontroleerd. De man werkte mee, maar de 24-jarige vrouw uit Vlissingen is aangehouden omdat ze dat niet deed.

Bij de woning werd ook nog een 26-jarige man uit Spijkenisse aangehouden die de agenten beledigde. De verdachten zitten vast.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen 112
Deel dit artikel:

Reageren