Lekker lui: vanaf nu kan je ook in je auto blijven zitten voor pizza en donuts

Voor friet, hamburgers en kip moet je al lang niet meer je auto uit. Nu kan je ook blijven zitten voor pizzapunten en donuts. Op de fastfoodboulevard in Goes zijn de laatste twee restaurants geopend, inclusief een pizza en donut drive-thru.

New York Pizza en Dunkin' Donuts, die onder één dak zitten, openden vandaag in alle vroegte de deuren. En daarmee ging de gezamenlijke drive-thru van de fastfoodketens ook open. Volgens filiaaleigenaar Koen van Haastrecht de eerste voor pizza's en donuts van Nederland. "Het hoofdkantoor was al langer bezig met het concept 'Drive'. Hier in Goes was nog een plek vrij, vandaar dat we hier zijn neergestreken."

Personeel

Daarmee is de fastfoodkavel langs de A58 vol. Eerder openden McDonald's, Burger King, KFC en De Beren er al restaurants. Hoewel de pas geopende zaken vandaag goed bezocht werden, is er nog wel één probleem: personeel. "Tot nu toe heb ik een ontzettend leuk team. Twintig enthousiaste collega's. Uiteindelijk moet ik naar vijftig werknemers, dus ik ben echt druk op zoek naar personeel."

Meer over dit onderwerp:
Goes drive-thru fastfoodboulevard Pizza
Deel dit artikel:

Reageren