Ongeluk met een motorrijder en een wielrenner

Bij een aanrijding tussen een wielrenner en een motorrijder in Nieuw-Namen zijn vanmorgen twee gewonden gevallen. De wielrenner was bezig met een inhaalactie en kon de tegemoetkomende motorrijder niet meer ontwijken.

Ongeluk tussen motorrijder en wielrenner (foto: HVZeeland)

Het ongeval gebeurde rond 10.35 uur op de Emmaweg ter hoogte van de Prosperweg II, net voorbij het buurtschap Emmadorp. De wielrenner, een 19-jarige man uit Beveren, wilde enkele wielrenners uit de groep waar hij deel van uitmaakte, inhalen. Bij het inhalen zag hij een tegemoetkomende motorrijder, een 54-jarige man uit Kloosterzande, over het hoofd. Twee ambulanceteams, de brandweer van post Kloosterzande en ook een traumahelikopter uit Rotterdam werden ter plekke gestuurd.

De komst van de traumahelikopter werd geannuleerd op het moment dat de helikopter net boven het incident vloog. De politie, die met ten minste vier eenheden ter plaatse kwam, heeft op de plek van het ongeval een onderzoek ingesteld. De wielrenner en de motorrijder zijn per ambulance, met onbekende verwondingen, naar een ziekenhuis overgebracht.

Meer over dit onderwerp:
wielrenner ongeval motorrijder nieuw-namen
Deel dit artikel:

Reageren