Goedemorgen! Inhaalslag bij het Adrz en drukte bij de dierenambulance

Goedemorgen op deze woensdag 12 augustus. Althans, we hopen dat je deze zoveelste plaknacht hebt overleefd!

Meer dieren gered

Drukte bij de dierenambulance. Dat komt mede door corona. Mensen zijn namelijk meer thuis en zien daardoor sneller dieren die in de problemen zijn.

Drukte bij de dierenambulance door corona (foto: Omroep Zeeland)

De Pioneering Spirit, het grootste werkschip ter wereld, komt vrijdag al naar Vlissingen. Het schip zou eigenlijk aanstaande zondag komen, maar dat gebeurt nu twee dagen eerder. De Pioneering Spirit is 382 meter lang en 124 meter breed.

De Pionering Spirit is het grootste werkschip ter wereld (foto: Rederij Allseas)

De afsprakencentrale van ziekenhuis Adrz in Goes wil 3.500 uitgestelde afspraken deze week nog wegwerken, dan is de grootste inhaalslag gemaakt. Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis is alle niet-urgente zorg uitgesteld.

Inhaalslag uitgestelde afspraken Adrz (foto: Omroep Zeeland)

Het weer

Het wordt nog maar eens een warme dag. Het wordt net als gisteren benauwd met weinig wind. Vanochtend is het overwegend zonnig en de eerste uren zijn nog redelijk koel. Vanmiddag wordt het ongeveer 29 graden aan de kust tot rond 32 graden landinwaarts.

Er komt vanmiddag ook wat meer bewolking en in de loop van de middag, en vooral vanavond, is er kans op enkele regen- en onweersbuien. Vooral vanavond kan daar een flinke bui bij zijn.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland Wordt Wakker
Deel dit artikel:

Reageren