Flinke operatie voor het Adrz: inhaalslag van 3500 uitgestelde ziekenhuisafspraken

Een flinke uitdaging voor de afspraakcentrale van ziekenhuis Adrz iin Goes. 3.500 uitgestelde afspraken worden deze week weggewerkt. In de eerste maanden van de coronacrisis is alle niet-urgente zorg uitgesteld, waardoor er nu een grote inhaalslag nodig is.

De afsprakencentrale in het Adrz in Goes is de afgelopen weken enkel in de ochtend bereikbaar geweest om in de middag op volle sterkte iedereen te kunnen bellen die nog een afspraak had staan in het ziekenhuis.

Als de inhaalslag is gemaakt kunnen ook nieuwe- en vervolgafspraken weer volgens plan verlopen. Sjanie van Holten, bedrijfskundig manager bij het Adrz benadrukt dat mensen die nog geen bericht hebben gekregen deze week bericht krijgen om hun afspraak in te halen. Zelf bellen kan ook, maar dan enkel in de ochtenduren. Online kan er ook een afspraak worden gemaakt.

Compliment voor de Zeeuwen

Behalve dat we ons dus geen zorgen meer hoeven maken om onze ziekenhuisafspraken in de nabije toekomst wil Sjanie van Holten de Zeeuwen ook een compliment geven. Ze was aangenaam verrast dat de Zeeuwse bevolking zo goed meewerkte en begripvol was de afgelopen weken.

Ziekenhuis ZorgSaam laat weten geen inhaalslag te hoeven maken. Volgens Rémy de Bruyn van ZorgSaam komt dat omdat het ziekenhuis de zorg eerder weer heeft opgestart dan het ADRZ. Ook is er in de tussentijd veel opgelost met telefonische consulten.

Meer over dit onderwerp:
Goes Adrz uitgesteld ziekenhuisafspraken
Deel dit artikel:

Reageren