Goedemorgen! Zwemmen, reuzenrad en café dicht

Na wat regen in de ochtend, wordt het opnieuw een warme dag vandaag. Begin je dag goed met een update van het nieuws van donderdagochtend 20 augustus.

Met de laatste zwemtocht van dit seizoen, een reuzenrad voor Cadzand-Bad en een café in Flupland dicht na vermoeden van corona.

Een van de deelnemers bij de finish op een kletsnat strand bij Zoutelande (foto: Omroep Zeeland)

Gisteravond werd de vierde en laatste zwemtocht van dit seizoen langs de kust van Walcheren gehouden. Rond de 175 deelnemers zwommen van Vlissingen naar Zoutelande. Met de wind en de stroming mee.

Cadzand-Bad krijgt een reuzenrad (foto: Louis Vallentgoed)

Cadzand-Bad heeft vanaf zaterdag een 22 meter hoog reuzenrad. Het rad moet ervoor zorgen dat er in het naseizoen meer toeristen naar het kustdorp komen. De attractie blijft staan tot het begin van het stormseizoen.

Café in Sint Philipsland dicht na vermoede van corona (foto: Omroep Zeeland)

Grand Café Met Shmaak in Sint Philipsland gaat twee dagen dicht omdat er een vermoeden is van corona. Bij een gast is afgelopen week corona vastgesteld en ook een medewerker heeft ziekteverschijnselen.

He(r)t zat verstopt in het graan (foto: Rina van Oeveren)

Het weer

Eerst is het nog bewolkt en grijs en valt er wat (mot)regen. Maar vanmiddag en vanavond komen er opklaringen en wordt het opnieuw warm: maximaal 26 tot 29 graden! Door de warmte is er later kans op een regen- of onweersbui.

Meer over dit onderwerp:
Zeeland wordt Wakker
Deel dit artikel:

Reageren