Danny Vera met 'Vera's Nightclub' in Ziggo Dome

Danny Vera geeft op 14 en 15 november concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. De optredens hebben als titel 'Vera's Nightclub'. De kaartverkoop start vrijdag.

Danny Vera (foto: Escha Tanihatu)

Danny Vera treedt op met zijn veertienkoppige band inclusief blazers en strijkers. Daarbij probeert hij, volledig coronaproof, de sfeer van een Amerikaanse nachtclub te imiteren: "Na alle onheil van afgelopen jaar wilde ik iets persoonlijks brengen. Een nachtclubsetting met een rond podium omringd door publiek aan tafeltjes, is exact wat ik daar bij voel. Alle zorgen vergeten om samen een ongekend bijzondere show neer te zetten."

Roller Coaster

De grote doorbraak bij het grote publiek bereikte hij vorig jaar met de hit Roller Coaster. De song was goed voor de vierde plek in de Top 2000.

Een gepland concert in AFAS Live kon door corona helaas niet doorgaan. Danny Vera benutte de tijd met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek. Het resultaat, de EP The New Black and White Pt. IV - Home Recordings, verscheen vorige maand.

Het is niet zo dat Danny helemaal geen optreden meer geeft voordat hij de Ziggo Dome betreedt. Zaterdag staat hij voor een mini-optreden op het Zeeland Nazomer Festival in Middelburg. De tickets voor die twee shows zijn inmiddels uitverkocht.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Middelburg Amsterdam Danny Vera Ziggo Dome
Deel dit artikel:

Reageren