Danny Vera maakt Eva Jinek aan het huilen met lied over ongeboren kind

Danny Vera heeft gisteravond presentatrice Eva Jinek aan het huilen gekregen met een lied over zijn ongeboren kind. In het programma Jinek op RTL4 liet hij het nummer 'For Someone I Still Don't Know' horen. "Ik kan hier helemaal niet tegen. Ik vind het zo leuk dat je zo'n liedje schrijft", zei Jinek na het nummer met tranen in haar ogen.

Danny Vera kon zijn tranen nog wel bedwingen. "Ik ben blij dat ik niet meega, want ik jank echt om alles." De vrouw van Danny, Escha Tanihatu, was niet op de hoogte dat Vera het nummer ten gehore zou brengen. "Ik heb het niet tegen m'n vrouw gezegd. Ik zei: 'ik ga dit niet spelen, ik ga een ander kutnummer spelen.' Ze heeft het nog nooit gehoord, dus dat is heel gek.

Dit jaar vader

In juni werd bekend dat het koppel een kind verwacht, dat maakte de zanger zelf bekend op social media. Uit zijn berichten bleek dat het een langgekoesterde wens is van het koppel. "Je liet ons bijna vier jaar op je wachten, maar we mogen je dan eindelijk dit jaar verwelkomen in de Vera-familie.

Na de uitvoering bij Jinek liet de zanger weten dat het wel wat met hem doet. "Het is heel bijzonder, zeker als het zolang heeft geduurd. Gekkigheid."

Danny Vera (foto: ANP)

Meer over dit onderwerp:
Danny Vera Jinek
Deel dit artikel:

Reageren