Hoek gaat tegen VVOG op jacht naar eerste zege van het seizoen

Lieven Gevaert
Lieven Gevaert © Orange Pictures
Ondanks de hectiek in de slotfase en de teleurstelling van de gelijkmaker van VVSB vond Gevaert dat Hoek wel goed gespeeld had.
"Er was één ploeg die verdiende te winnen en dat waren wij. We hebben een goede, volwassen wedstrijd gespeeld."

Gewaarschuwd

Bij Gevaert ging de knop snel om. Zaterdag wacht VVOG. De ploeg uit Harderwijk is op papier geen hoogvlieger in de Derde Divisie. "Toch hebben ze het Harkemase Boys lastig gemaakt in de openingswedstrijd. Dat is al jaren een goede ploeg in de Derde Divisie. We zijn gewaarschuwd."
Tegen VVSB koos Gevaert voor een versterkt middenveld. Hoe hij tegen VVOG gaat spelen, wil Gevaert nog niet prijsgeven. "We zullen weer wat andere accenten leggen."

Onderlinge ontmoetingen

datum duel uitslag 07-03-2020 VVOG - Hoek 1-1 11-01-2020 Hoek - VVOG 6-0 06-04-2019 Hoek - VVOG 2-1 15-12-2018 VVOG - Hoek 0-1
De selectie van Hoek kent geen blessures of schorsingen. Seppe Vereecke en Mike Segers worden buiten de wedstrijdselectie gelaten en spelen met het tweede elftal van Hoek.
© Omroep Zeeland
<p>Hoek - VVOG begint zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Denoek. Het wedstrijdverloop is te volgen op Omroep Zeeland Teletekst en Twitter @omroepzldsport.</p><p>Beelden van de wedstrijd zie je zondag op deze site.</p>