Kloetinge wint in slotminuten van Cluzona en gaat door in districtsbeker

Kloetinge heeft de laatste wedstrijd van de groepsfase in het districtsbekertoernooi tegen Cluzona gewonnen. In de slotminuten scoorde Kloetinge via Jeremy Hubregtse en Roy Mulder twee keer en won het met 2-0.

Jeremy Hubregtse omspeelt de verdediging van Cluzona (foto: Ron Quinten)

In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Kloetinge kreeg echter de beste kansen, maar ze verzuimde de voorsprong te pakken omdat het drie keer op de paal schoot. Na 39 minuten moest aanvaller Ronaldo Meijer het veld verlaten na een vervelende botsing met Cluzona-speler Max Bellemans. Meijer werd met een pijnlijke kaak in de rust naar het ziekenhuis gebracht.

Kloetinge kwam beter uit de kleedkamer dan in de eerste helft, maar lange tijd leek het er niet op dat er een goal ging vallen op het Wesselopark. Toch was daar de goal van Jeremy Hubregtse in de 90e minuut. Na een goede actie van Janson kwam de bal in de kluts bij Hubregtse die hard binnen schoot. Vervolgens was er in de blessuretijd via de counter nog de 2-0 van Roy Mulder.

Scoreverloop

1-0 Jeremy Hubregtse (90)
2-0 Roy Mulder (90+2)

Opstelling Kloetinge

Dylan de Kam, Klaas van Hecke, Huub Wolters, Jeroen de Jonge, Jop Dekker (Roy Mulder/70), Valentijn van Keulen, Thijs van den Dries, Jeremy Hubregtse, Jefry Dijkstra, Sylvio Hage(Ramon Janson/72), Ronaldo Meijer (Tim de Winter/39)

Meer over dit onderwerp:
Kloetinge districtsbeker
Deel dit artikel:

Reageren