TOP lijdt hevige nederlaag tegen DVO

TOP lijdt hevige nederlaag tegen DVO © Omroep Zeeland
TOP leek voortvarend aan de wedstrijd te beginnen. Het kwam snel op voorsprong via Demi Mondeel maar moest daarna vijf snelle treffers op rij slikken. TOP kreeg genoeg kansen om het gat met de bezoekers te dichten, onder andere via drie strafworpen.
Jeanine Marijs miste echter twee keer en ook de inzet van Emmelie Bouwens leverde geen treffer op. Even later scoorde Marijs haar derde poging wel. DVO leek wakker geschud door de vele doelpogingen en zette flink aan met een 3-10 ruststand tot gevolg.
Waar het TOP in de eerste helft aan scoren ontbrak, ging dat in de tweede helft stukken beter. Alleen de Zeeuwse aanvalsdrift leverde ook veel kansen en treffers op voor ploeg uit Bennekom. TOP ging uiteindelijk met 11-21 de boot in.