Kwakkelend Hoek verliest op eigen veld van FC Lisse

Het is Hoek na drie competitieduels in de Derde Divisie nog niet gelukt om te winnen. Na twee gelijke spelen werd er vandaag met 1-2 verloren van FC Lisse. Na een 0-2 achterstand wist Impens nog de aansluitingstreffer te maken, maar vele gemiste kansen zorgden ervoor dat Hoek na negentig minuten spelen met lege handen stond.

In de eerste twee wedstrijden van het seizoen lukte het Hoek nog niet om te winnen. Twee keer was er een gelijkspel dus ging de ploeg van trainer Lieven Gevaert vandaag op zoek naar de eerste driepunter. Met Jonathan Constansia voor het eerst in de basis dit seizoen, hij verving de geblesseerde Aaron Verwilligen, kwam Hoek na 37 minuten spelen op achterstand. Hoek-doelman De Vroe moest een schot lossen en de bal ging via Constansia over de lijn. Vlak voor de rust ging het opnieuw mis voor Hoek. Na een goede aanval schoof Jeffrey Klijbroek de 0-2 binnen.

Goal in jubileumwedstrijd

In de tweede helft kwam Hoek beter in het spel. Juist Rik Impens, die vandaag zijn honderdste wedstrijd voor de Zeeuws-Vlaamse formatie speelde, maakte de aansluitingstreffer. Daarna kwamen er grote kansen voor Hoek. Schalkwijk kopte net naast en miste een kans voor open doel. De ingevallen De Jager was met een kopbal dichtbij de gelijkmaker, maar Hoek kon geen goal meer maken.

Door het verlies heeft Hoek nu twee punten uit drie duels verzameld. Dat is goed voor de veertiende plaats in de Derde Divisie.

(foto: Omroep Zeeland)

Scoreverloop

0-1 Jonathan Constansia (37/ed)
0-2 Jeffrey Klijbroek (44)
1-2 Rik Impens (53)

Opstelling Hoek

Griffin de Vroe, Fabian Wilson, Alexander Embrechts, Niels de Pauw, Roycel James (Karim Bannani/64), Reguillo Vandepitte (Ruben de Jager/64), Jonathan Constansia, Rik Impens, Erwin Franse (Mike Segers/81), Steve Schalkwijk, Giovanni Delannoy

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek FC Lisse Derde Divisie
Deel dit artikel:

Reageren