Uitslagen amateurvoetbal zondag 20 september

STEEN is de nieuwe seizoen in de 3e klasse van het zondagvoetbal prima begonnen. STEEN is de eerste koploper in de competitie door een 4-1 zege op VVR. In dit overzicht lees je de uitslagen en bijzonderheden in de 3e klasse A, 4e klasse A en de 1e klasse C in het vrouwenvoetbal.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

STEEN kent een uitstekende start. De ploeg van trainer Marco van Vlierberghe staat op doelsaldo bovenaan door VVR aan de kant te zetten.

Na een 1-0 achterstand zorgen Sven Hofman (2x), Jasper Sponselee en Marvin de Beule voor de ruime zege voor de ploeg uit Sint-Jansteen. Keeper Kevin Hamelink stopt ook nog een strafschop.

Terneuzen (witte shirts) kwam op eigen veld niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Victoria'03 (foto: Harry Brouns)

Terneuzen (foto boven) kan de goede reeks in de districtsbeker niet doortrekken naar de competitie. De ploeg van trainer David Destorme blijft steken op 0-0 tegen Victoria'03.

Clinge komt goed uit de startblokken met een 0-3 zege in en tegen Hoeven.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse A

Aardenburg en Corn Boys uit Sas van Gent scoren er lustig op los: 6-5. Aardenburg herstelt zich daarmee van de twee grote nederlagen in het bekertoernooi.

Sluis komt in de derby tegen Oostburg tekort. Oostburg is met 1-4 duidelijk te sterk. Alle goals vallen na rust. In deze wedstrijd scoort Jochem van der Meulen drie keer. Ook Hoofdplaat wint met 1-4, tegen Vogelwaarde.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse C vrouwen

Hontenisse begint aan de nieuwe competitie met een 3-2 nederlaag tegen RKDEO uit Nootdorp.

(foto: Omroep Zeeland)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen vv Hoofdplaat STEEN vv Oostburg
Deel dit artikel:

Reageren