Inwoners Breskens mogen op vakantie dankzij Johannes

Vijftig inwoners van Breskens hebben gisteravond in het televisieprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht vijfhonderd euro én een vakantie gewonnen. Deelnemer Johannes Harkema uit Breskens kreeg de gouden koffer met de prijs nadat een andere kandidaat koos voor een plekje in de spelshow.

Johannes uit Breskens wint 500 euro en een vakantie bij tv-show Miljoenenjacht (foto: Roy Beusker Fotografie)

De andere, vrouwelijke kandidaat beantwoordde een vraag het snelst en mocht kiezen: een prijs uit een gouden koffer of deelname aan de spelshow. Zij koos voor de laatste optie waardoor de koffer met inhoud naar Johannes ging.

In de koffer zat een midweek of weekendje weg en vijfhonderd euro. Johannes kreeg de prijs niet alleen, alle deelnemers uit Breskens die aan de spelshow meededen gisteravond, mogen op vakantie. Johannes was in ieder geval blij met de prijs: "Lekker toch, bedankt!"

In de studio waren slechts vier inwoners uit Breskens aanwezig. Dit vanwege coronamaatregelen die het televisieprogramma heeft genomen. De overige 45 kandidaten moesten thuis blijven.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast presentatrice Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Een inwoner uit Laren speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk en won 333.000 euro.

Meer over dit onderwerp:
geld Breskens vakantie Miljoenenjacht
Deel dit artikel:

Reageren