Goeiemorgen! Geen Sasse carnaval, telefoon gestolen en nog even van de zon genieten

Goeiemorgen! Geen Sasse carnaval, telefoon gestolen en nog even van de zon genieten
Goeiemorgen! Geen Sasse carnaval, telefoon gestolen en nog even van de zon genieten © Hanneke JL
De wagens blijven met carnaval binnen staan
De wagens blijven met carnaval binnen staan © Omroep Zeeland
Het carnaval in Sas van Gent gaat niet door. Dat heeft Carnavalsstichting De Betekoppen besloten naar aanleiding van beslissingen van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) afgelopen donderdag.
De stichting heeft geen geschikte manier gevonden om het carnaval op een verantwoorde manier te kunnen organiseren binnen de geldende coronamaatregelen. De VRZ maakte vorige week bekend dat carnavalsoptochten niet door mogen gaan, maar dat er 'ruimte blijft voor initiatieven. Met creativiteit is kleinschalig iets mogelijk.'
Mobiele telefoon
Mobiele telefoon © Pixabay
Een jongen is gistermiddag in Terneuzen beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer stond bij een bushalte aan de Rooseveltlaan toen hij hardhandig werd aangepakt. Verschillende omstanders zijn nog achter de dief aangegaan, maar de dader is nog spoorloos.
Ochtendmist bij Weskapelle
Ochtendmist bij Weskapelle © Hanneke JL

Weer

Vanochtend zijn er op veel plaatsen mistbanken en lokaal is dat ook dichte mist, met zicht onder de 100 meter, aan zee is het helder. In de loop van de ochtend lossen de mistbanken op en het wordt daarna een zonnige dag. Vanochtend is er weinig wind, vanmiddag komt er een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest. Maximum 22 tot 25 graden.
Vanavond komen er enkele wolkenvelden en vannacht kan daaruit een enkele bui vallen. Morgen slaat het weer om met eerst wat zon en een bui, later zijn er meer buien.