Voetbalclub STEEN schrapt wedstrijden vanwege corona

In het amateurvoetbal zijn dit weekend enkele wedstrijden afgelast vanwege coronabesmettingen. In de klassen met Zeeuwse clubs zijn dat bijvoorbeeld de duels De Meeuwen - SSV'65, UVV'40 - STEEN en Kapelle - Prinsenland. STEEN heeft alle wedstrijden voor de senioren afgelast omdat er bij één speler uit een lager elftal corona vastgesteld is.

STEEN (zwart-witte shirts) speelt niet dit weekend (foto: Patric Sponselee)

"We willen geen enkel risico nemen", vertelt voorzitter Adri Totté van de club uit Sint-Jansteen. "We maken een pas op de plaats en hebben alle trainingen en wedstrijden voor de seniorenteams geschrapt. Dat lijkt ons het beste op dit moment. We vinden het niet verantwoord."

De wedstrijd van Kapelle tegen Prinsenland (3e klasse B zaterdag) gaat niet door omdat er coronabesmettingen zijn vastgesteld bij de Brabantse ploeg. Vorige week speelde Prinsenland ook al niet.

In de 2e klasse gaat De Meeuwen uit Zoutelande tegen SSV'65 uit Goes niet door. Bij De Meeuwen is een coronabesmetting binnen de selectie vastgesteld. Daarnaast hebben diverse spelers en stafleden corona-gerelateerde klachten.

In de Derde Divisie (de klasse met Hoek en GOES) gaat het duel tussen Harkemase Boys en ODIN'59 uit Heemskerk niet door. Bij ODIN'59 is een speler besmet met het coronavirus.

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv Kapelle STEEN De Meeuwen corona
Deel dit artikel:

Reageren