Delannoy leidt Hoek naar ruime zege tegen ACV

Delannoy leidt Hoek naar ruime zege tegen ACV © Orange Pictures
Bekijk hier de doelpunten bij ACV-Hoek: 1-4
De eerste kans van Hoek leverde direct een doelpunt op. Na een voorzet van Reguillo Vandepitte schoot Giovanni Delannoy na vier minuten al.
Delannoy speelde ook een belangrijke rol bij de 0-2. De Belg werd weggeduwd in het strafschopgebied. De overtreding was zwaar genoeg om Hoek een penalty toe te kennen. Impens faalde niet vanaf elf meter: 0-2.
Ook bij de 0-3 van Fabian Wilson was Delannoy betrokken. Hij bracht de rechtsback met een dieptepass in stelling. Wilson rondde het netjes af. Daarmee had Hoek na een kleine veertig minuten de wedstrijd al in handen.
Voor rust werd er nog twee keer gescoord. Steve Schalkwijk zette Hoek op 0-4, maar direct daarna scoorde Marco van der Heide namens de ploeg uit Drenthe.
In de tweede helft werd niet meer gescoord. Wel had Hoek-keeper Griffin de Vroe nog een prima redding in huis op een schot van Pascal Huser.