Uitslagen amateurvoetbal zondag 27 september

Ondanks een aantal afgelastingen werd er volop gevoetbald. Zo boekte HVV'24 een simpele zege op Philippine. De ploeg uit Hulst won met 4-0. In dezelfde klasse werd het duel van Groen Wit-Terneuzen gestaakt bij een stand van 3-3 en een nog te nemen strafschop voor de bezoekers uit Terneuzen. In de vierde klasse won Groede de derby van Breskens met 3-1.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

Het duel van Groen Wit-Terneuzen is in de 82e minuut bij een stand van 3-3 gestaakt. De bezoekers uit Terneuzen mochten op dat moment een strafschop overnemen, maar de thuisploeg uit Breda ging hier niet mee akkoord. De scheidsrechter voelde zich bedreigd en staakte het duel. Volgens trainer Destorme gebeurde er van alles en was de situatie zeer hectisch.

Sinan Coban scoort voor Terneuzen in het uitduel tegen Groen Wit, dat later gestaakt zou worden (foto: Harry Brouns)

Terneuzen deelde op Twitter beelden van het tumult waarbij de arbiter op de grond terecht kwam.

Het Zeeuws Vlaams onderonsje tussen HVV'24 en Philippine eindigt in een 4-0 zege voor de thuisploeg.

Clinge, de promovendus en ploeg van trainer Mario de Fouw, boekt de tweede zege op rij en is zelfs koploper. DSE wordt met 4-2 opzij gezet.

(foto: OZ)

4e klasse A

De derby tussen Groede en Breskens is een prooi geworden voor de thuisploeg. De ploeg van André de Nooijer wint met 3-1. Titelaspirant Hontenisse boekt een 0-5 zege op SDO'63 en heeft de maximale score.

(foto: OZ)

1e klasse C vrouwen

De dames van Hontenisse komen niet in actie. Koploper Hoogland boekt een grote zege op RKDEO.

(foto: OZ)

Meer over dit onderwerp:
uitslagen Voetbal
Deel dit artikel:

Reageren