Chantal Janzen schittert in gouden jurk van Zeeuwse ontwerper

De presentatrice droeg een jurk van de Zeeuwse modeontwerper David Laport
De presentatrice droeg een jurk van de Zeeuwse modeontwerper David Laport © ANP
Vol trots liet de presentatrice op de rode loper weten dat haar jurk ontworpen is door Laport. Stylist Maik de Boer sprak vol lof over de jurk en noemde het ontwerp 'goud'. Later bedankt Janzen de ontwerper nog op Instagram voor de 'mooie jurk'.
Laport zelf laat ook van zich horen op sociale media.
Laport ontwierp eerder al jurken voor grote artiesten als Sia, Solange Knowles en Rihanna. Hij startte zes jaar geleden met zijn gelijkname kledinglabel 'David Laport' en behoort inmiddels tot de grootste ontwerpers van Nederland.

Danny maakt Beau aan het huilen

Naast een Zeeuwse jurk, was er ook een Zeeuws optreden. Danny Vera bracht een muzikaal eerbetoon aan tv-prominenten die afgelopen jaar zijn overleden. Dat deed hij met het nummer Roller Coaster. Met zijn optreden bracht hij onder meer presentator Beau van Erven Dorens aan het huilen.
Alsof het gala nog niet Zeeuws genoeg was: Emma Heesters mocht als een van de weinige sterren in het publiek zitten bij de uitreiking. De Zeeuwse zangeres was bij de uitreiking aanwezig vanwege haar deelname aan 'Beste Zangers' vorig jaar.
Het televisieprogramma was genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring, maar won niet. 'Over mijn Lijk' ging er met de prijs vandoor.
Zangeres Emma Heesters mocht ook naar het gala
Zangeres Emma Heesters mocht ook naar het gala © ANP
De uitreiking van een van de belangrijkste televisieprijzen van het land, ging er dit jaar anders aan toe vanwege het coronavirus. Zo was er minder publiek aanwezig in de zaal.

Lees ook: