Chantal Janzen schittert in gouden jurk van Zeeuwse ontwerper

Ze viel meteen op in haar gouden jurk met bijpassend mondkapje. Presentatrice Chantal Janzen droeg gisteren een ontwerp van de uit Goes afkomstige David Laport. In die jurk sleepte ze voor de zesde keer een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice binnen.

De presentatrice droeg een jurk van de Zeeuwse modeontwerper David Laport (foto: ANP)

Vol trots liet de presentatrice op de rode loper weten dat haar jurk ontworpen is door Laport. Stylist Maik de Boer sprak vol lof over de jurk en noemde het ontwerp 'goud'. Later bedankt Janzen de ontwerper nog op Instagram voor de 'mooie jurk'.

Laport zelf laat ook van zich horen op sociale media.

Congrats to @chantaljanzen.official ✨👌 six times winner @televizier ✨✨ thanks for the great team work @...

Posted by Studio David Laport on Thursday, October 8, 2020

Laport ontwierp eerder al jurken voor grote artiesten als Sia, Solange Knowles en Rihanna. Hij startte zes jaar geleden met zijn gelijkname kledinglabel 'David Laport' en behoort inmiddels tot de grootste ontwerpers van Nederland.

Danny maakt Beau aan het huilen

Naast een Zeeuwse jurk, was er ook een Zeeuws optreden. Danny Vera bracht een muzikaal eerbetoon aan tv-prominenten die afgelopen jaar zijn overleden. Dat deed hij met het nummer Roller Coaster. Met zijn optreden bracht hij onder meer presentator Beau van Erven Dorens aan het huilen.

Alsof het gala nog niet Zeeuws genoeg was: Emma Heesters mocht als een van de weinige sterren in het publiek zitten bij de uitreiking. De Zeeuwse zangeres was bij de uitreiking aanwezig vanwege haar deelname aan 'Beste Zangers' vorig jaar.

Het televisieprogramma was genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring, maar won niet. 'Over mijn Lijk' ging er met de prijs vandoor.

Zangeres Emma Heesters mocht ook naar het gala (foto: ANP)

De uitreiking van een van de belangrijkste televisieprijzen van het land, ging er dit jaar anders aan toe vanwege het coronavirus. Zo was er minder publiek aanwezig in de zaal.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
David Laport Chantal Janzen jurk Televizier-Ring
Deel dit artikel:

Reageren